Erasmus + tur til Praha

Opplæringskontoret for Mat og servicefag i Trøndelag og Opplæringskontoret for Hotell og Restaurantfag i Trøndelag var i Praha på hospitering gjennom Erasmus+. Håpet er å kunne sende lærlinger dit i fremtiden.

Målet var å bli kjent med mottaker Martin Karlik, og å hospitere i bedrifter tilknyttet det enkelte opplæringskontor sine fag. Totalt besøkte vi 9 ulike bedrifter.

Atelier Red & Wine, La Cucina, Radisson Blu, Hilton Prague, The Real Meat Society, Adidas, Vero Moda, Kozel Ølbryggeri og Artic Bakery

Martin var den perfekte vert og mottaker. Det var trivelig folk hvor enn vi kom, og alle var veldig positive til Erasmus+ prosjektet.

Vi hadde også guidede turer, kulturelle opplevelser og gode samtaler og møter med Martin og bedriftene.

Praha er en vakker by, og vi fikk sett bl.a. Karlsbroen, Borgen med St.Vitus katedralen, gamlebyen, båtcruise på Vltava, den astronomiske klokken +++.

Vi opplever at folk i bedriftene er gjestfrie og veldig positive til videre samarbeid. Dette gjør at vi sitter igjen med en god følelse med tanke på utplassering av våre lærlinger i Praha gjennom Erasmus+.

Takk for all hjelp og støtte til Martin Karlik.

Karlsbroen by night

La Cusina

Utsikt over Praha

Gruppebilde på Real Meat

Turens beste hamburger spiste vi på Real Meat

Real Meat sin spesialitet; egg med svinefarse rundt, panert og fritert

Varelevering :-)

Martin og butikkslakteren

Delikatesser i kjøttdisken.

Hos Adidas

Karlsbroen

Hos Artic Bakery

Hospitering hos Jack & Jones

Lennon Wall, en vegg for ytringsfrihet

Hos Hotell Radisson Blu

En av mange statuer på Karlsbroen

Statuer satt opp etter kommunismens fall.

Den astronomiske klokken

Hos Hilton Hotell

Guiden på Kozel Bryggeri

Kozel Bryggeri

St. Vitus katedralen

Karl IV

Det dansende huset

Hos Atelier Red & Wine

Torget i gamlebyen

Forrige
Forrige

Gratulerer med fantastisk gjennomføring av fagprøven Cathrine!!

Neste
Neste

Gratulerer med flott resultat Amund!