Trøndersk Matfestival 2024
Trøndersk Matfestival 2024 er vel overstått og vi kan se tilbake på nok en vellykket matfestival!
Alle lærlingene vi hadde med oss gjorde en fantastisk jobb!! De står på fra morgen til kveld og tar seg av barn og unge som ønsker å lage sin egen hamburger, forklarer og viser hvordan en kremost lages og de blander yoghurt base med Smash, syltetøy og korn så det suser! Totalt lagde 510 barn og unge sin egen hamburger, og det ble servert 1880 beger yoghurt!!! I tillegg ble det ystet 40 runder med ferskost!!
3 bøger av storfe, en god del farse, spekepølse og cheddar-ost, 40 liter H-melk, 20 liter kulturmelk og noen liter fløte, 70 liter yoghurtbase, 5 liter syltetøy, litt korn og 60 poser Smash gikk med under disse dagene!! I tillegg til 9 esker hamburgerbrød, salat, ketchup og dressing.
Takk til alle som kom på vår stand under disse dagene!!
Tusen takk til de flotte lærlingene som var med oss på standen og gjorde en kjempeinnsats alle dagene!!
Takk til Nortura Malvik, TINE Tunga, TINE Heimdal, MENY, Grilstad og Nidar som har sponset oss med varer og lånt oss lærlinger under disse dagene! I tillegg deltok lærlinger fra Felleskjøpet Ila!
En stor takk til instruktørene Jøran Brenne- Nortura Malvik, Gry Anita Odden- TINE Tunga og Hege Sundnes- TINE Heimdal for flott innsats i forkant, gjennom dagene og i etterkant av festivalen! Og en ekstra stor takk til instruktør Eva Malvik fra Nortura Malvik for innsatsen! Uten din innsats hadde ikke OKMS kunnet deltatt på Trøndersk Matfestival 😉