NORSK KYLLING


 
 

Antall læreplasser:
Industriell matproduksjon: 2-4
Pølsemaker: 1


Norsk Kylling

Høsten 2021 åpnet Norsk Kylling slakteri- og foredlingsanlegget sitt på Orkanger i Orkland kommune. Anlegget er 35 000 m2. Her foredles det mellom 55 000 - 65 000 kyllinger hver dag, og det produseres både fryste, ferske og videreforedlede produkter som pålegg, pølse og grillprodukter.

Som lærling hos Norsk Kylling er det viktig at du viser ansvar for egen og andres sikkerhet, og bidrar i arbeidet med å opprettholde en god HMS-kultur. Mattrygghet og kvalitet sitter også i ryggraden din, og du gjør arbeidet ditt ordentlig. Du bidrar på din måte til et positivt og konstruktivt arbeidsmiljø, og ser potensialer gjennom kontinuerlig forbedringsarbeid.

Forrige
Forrige

MATPARTNER

Neste
Neste

FELLESKJØPET SKANSEN